eMAGia

luni, 1 decembrie 2014

Jurnalul unui suporter trist

Ce a fost si ce a ajuns? O intrebare care apare pe buzele tuturor suporterilor rapidisti.

Desi era foarte frig afara, mi-am propus sa merg la meci....sa imi sustin ehipa la greu, insa vorba aceea ca la omul sarac nici boii nu trag, este valabila in cazul Rapidului.

Cinci (sau mai multe) lucruri nasoale la meciul Rapid - CFR Cluj

1. Biletele de vanzare?
Desi m-am dus cu 30-40 de minute inainte de inceperea meciului, ca sa evit inghesuiala, surpiza! Biletele se vand la o singura casa de o singura persoana. Care trebuie sa le si printeze pe loc :|

2. Stadionul gol
Da, stadionul nu mai este in stare sa primeasca suporteri decat pe 50% din capacitatea lui (este prea batran), insa la acest meci s-au "inghesuit" aproape 1500 suporteri.

3. Doua galerii (sau 3)
Chiar daca suntem singuri impotriva tuturor, mai nou suntem mai multe grupuri, si mai singure impotriva tutror. Galeria s-a impartit intre trimbuna II-a si cativa ramasi in peluza. Galeria care alta data canta tot meciul, acum abia se aude chiar daca esti in mijlocul ei. (comparatia o fac cu meciurile jucate in divizia B anul trecut)

4. Spiritul rapidist a disparut
Jucatorii...in afara de Pancu, nimeni nu intelege cum stau lucrurile in Giulesti sau cum stateau. Jucatorii sunt delasatori, indiferenti, apatici si lista poate continua. Locul din clasament spune mai multe decat insolventa si datorii.

5. Tabela de marcaj
Am vazut o tabela de marcaj care in prima repriza a functionat 30% din ecran, iar in repriza a doua 50%. Probabil ca mai era nevoie de inca 2 reprize sa ajunga la 100%.

Extra: Adevăratul derby îl joci acum, cu viaţa... / Nea Nae, luptă... nu-ţi pierde speranţa!

In plus, scaune anti suporteri, caca*i de caine in tribuna, pe scaune, fara toalete, iesire din stadion prin bezna si noroi si lista poate continua fara speranta...mai jos si cateva poze.

   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

va rog sa folositi un limbaj decent