eMAGia

luni, 14 decembrie 2015

6 previziuni despre marketing in 2016


2016 va fi anul dispozitivelor mobile, acestea continuand sa aiba un impact major in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.

1. Smarter voice control devices
In fiecare zi utilizam din ce in ce mai mult voice controlul pentru ca cauta online, pentru a naviga sau pentru a controla diferite deviceuri. Siteurile trebuie sa fie cat mai bine optimizate pentru cautari speech-based astfel incat contentul sa fie usor de gasit de catre asistentii personali de pe smartphoane.

2. Comunicarea se muta catre Messaging Apps
Facebook Messanger si Whatsapp se apropie de 1 miliard de utilizatori activi pe luna. Mai e nevoie si de alte comentarii?

3. Platile de pe mobil
Portofelul electronic va deveni in curand o metoda de plata foarte utilizata. Apple Pay, Android Pay, Samsung Pay sau alte aplicatii vor alese tot mai des de catre utilizator pentru a face plati. Comportamentul consumatorilor nu se va schimba peste noapte, asta e clar, insa trendul va fi unul ascendent pentru aceasta metoda de plata.

4. Shoppingul se muta pe mobil
in 2015 se estimeaza ca doar 1.6% din totalul de vanzari din retail din SUA au fost finalizate printr-o platforma de mobile, insa aceasta cifra va creste in 2016 datorita Apple, Google, Facebook sau Amazon, care au dezvoltat platforme cat mai simple pentru cumparaturi de pe telefonul mobil

5. Accesul la datele personale ale utilizatorilor va fi mai facil
Utilizatorii vor apasa mai repede ok-ul pentru accesul la datele personale de pe conturile de socializare pentru a putea fi conectati cu aplicatiile lor preferate.

6. Facebook devine aproape in totalitate mobile
In Q3 2015, 47% din utilizatorii Facebook nu au accesat niciodata contul de pe un sistem desktop. In aceeasi perioada din 2014 doar 34% din utilizatori foloseau varianta mobila.


Sursa aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

va rog sa folositi un limbaj decent