eMAGia

luni, 14 decembrie 2015

Cum sa gasesti cel mai bun RCA pentru tine

In functie de varsta, localitatea de domiciliu, capacitatea motorului, tipul de combustibil folosit si alte cateva criterii valoarea politiei RCA poate fi mai mare sau mai mica.

Atentie! Indiferent de brokerul care emite polita de asigurare, pretul trebuie sa fie acelasi la compania de asigurare pe care ai ales-o: De exemplu: Ai ales sa faci polita la Generali, pretul acesteia trebuie sa fie acelasi la orice broker alegi sa o faci (Safety, Asigura, eMAG, RCA Ieftin sau altii).

Varianta cea mai simpla este sa faci asigurarea RCA online.

1. Completezi datele tale personale

2. Completezi datele masinii tale

3. Adaugi datele despre asigurare (tipul de utilizare a masinii si data la care incepe asigurarea)

In acest moment iti vor fi afisate toate ofertele de la companiile de asigurare pentru tine si masina ta. O alegi pe cea pe care o consideri cea mai potrivita (probabil cea mai ieftina) si dai comanda. Daca o platesti cu cardul online, asigurarea o vei primi imediat pe email, apoi prin curier. Daca alegi plata la livrare, aceasta va ajunge in 1-2 zile gratuit.

Unele site-uri ofera chiar si asigurarea RCA in 12 rate fara dobanda.

PS: site-urile te anunta automat cand mai este o saptamana pana cand iti expira RCA-ul si iti trimit deja cele mai bune oferte tinand cont de datele pe care tu le-ai completat atunci cand ai cumparat RCA-ul. Nu ramai niciodata fara asigurare si eviti astfel amenzile colosale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

va rog sa folositi un limbaj decent